Deel dit artikel ‹ Terug

Cuijks bedrijf levert nieuwe zitmeubelen Schouwburg

Geplaatst op: donderdag 9 april 2015


CUIJK – Het Cuijkse bedrijf Bert Plantagie levert de nieuwe zitmeubelen voor de horecaruimten van de vernieuwde Schouwburg in Cuijk. “Wij zijn er trots op dat wij als Cuijks bedrijf een belangrijk deel van het interieur van dit prachtig nieuwe gebouw mogen leveren”, zegt Allard van Etten, director projects van Bert Plantagie.

Bert Plantagie levert de stoelen en de maatwerkbanken voor de drie horecaruimten in de vernieuwde Schouwburg. “Sjoerd Meijer (directeur Schouwburg Cuijk – red.) en zijn medewerkers hebben gekozen voor de ‘moderne klassiekers’ uit ons Bert Plantagie-assortiment. Tijdloze, comfortabele zitmeubelen die wij al langere tijd in ons assortiment voeren, maar onverminderd populair zijn”, aldus Van Etten.
Bert Plantagie heeft een uitstekende reputatie in de (zit)meubelbranche. Het Cuijkse bedrijf, ooit begonnen als Smits Meubelen maar sinds 2000 actief onder de naam Bert Plantagie, levert aan tal van vooraanstaande meubelzaken in zowel Nederland als in andere Europese landen als Duitsland en Zwitserland. Daarnaast is Bert Plantagie verantwoordelijk voor projectinrichtingen, waaronder horecagelegenheden. “Onze ervaring, in combinatie met het comfort en de duurzaamheid van onze producten, maakt Bert Plantagie tot een veel gevraagde partner.”
De contacten met Schouwburg Cuijk dateren al van jaren geleden toen Bert Plantagie al eens behulpzaam was bij het inrichten van de kleedkamers. Toen de schouwburg in 2012 in gesprek raakte met Bert Plantagie over de plannen voor de nieuwe schouwburg, was voor hem onmiddellijk duidelijk dat hij graag in dit project wilde participeren. Van Etten: “Enerzijds omdat wij een Cuijks bedrijf zijn en een belangrijk deel van onze bijna 50 medewerkers uit Cuijk afkomstig is, anderzijds omdat wij zeer onder de indruk zijn van het mooie gebouw. Cuijk en omgeving mogen trots zijn op deze prachtige schouwburg. Wij willen daar graag een bijdrage aan leveren, vandaar dat wij de meubelen ook extra aantrekkelijk hebben geprijsd.”

De opening van de Schouwbrug komt steeds dichter bij! Volg hier alles op de voet!
Meer weten over de mooie meubels van Bert Plantagie? Check de website hier!