Deel dit artikel ‹ Terug

Hidden Treasures Festival op zondag 19 april 2015

Geplaatst op: woensdag 8 april 2015


Zondag 19 april is het dan eindelijk zover. Alweer de vierde editie van ons kloosterkamerfestival is wederom een feit. 'Hidden Treasures', zoals het voor velen inmiddels bekend in de oren klinkt, is een ontdekkingstocht door de kamers van het klooster die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het brede publiek.

Dit gegeven is een van de redenen waardoor het festival buitengewoon in zijn soort is. Een andere reden is de programmering. Want er is zó veel onontdekt talent. Daarom stellen wij je tijdens het festival voor aan een paar van die talenten. Jonge of opkomende artiesten, kunstenaars en pop-up-shops krijgen op Hidden Treasures een podium, van waaruit zij hun carrière verder kunnen ontplooien. Zo staat singer-songwriter Charl Delemarre bovenaan de line up. Hij won de Grote Prijs van Nederland en was eerder te gast bij De Wereld Draait Door.
Charl Delemarre bij DWDD
Ook zijn er optredens van Postcards from Mars, Valentina Elèni en van de winnaar van SongWedstrijd De Weijer, welke op zondag 12 april in Boxmeer bekend wordt gemaakt.
Valentina Elèni bij De Beste Singersongwriter van Nederland

Met een plattegrond in je hand, bepaalt je zelf je route door het klooster en ga je hierbij opzoek naar de verschillende optredens en exposities. In deze ontdekkingsreis kom je onder meer terecht in de voormalige kloosterkeuken, het lab en in de nonnen-slaapkamers. Omdat dergelijke ruimten in de reguliere concerten van Roepaen niet worden ingezet, is Hidden Treasures een unieke kans om de schoonheid van het klooster in zijn totaliteit te leren kennen. Doordat de artiesten vier keer optreden, kies je zelf welke act je op welk moment gaat zien.

Hier een filmpje van de vorige editie van Hidden Treasures

Aangezien er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn wordt aangeraden om van tevoren een ticket te bestellen.
Hidden Treasures | 19 april | 14.30 uur | € 10,- (vvk)

Klik hier voor meer info en tickets

www.roepaen.nl