Deel dit artikel ‹ Terug

Schrijf in voor Oerparcours Mill - elke zaterdagochtend gratis trainingen

Geplaatst op: woensdag 8 april 2015


Op zondag 31 mei 2015 staat voor het derde achtereenvolgende jaar in Mill het Brabants Oerparcours op het programma. Een laagdrempelige survivalrun van 6,7 kilometer voor iedereen door de Kanaalzone en de Groespeel. Onderweg zijn er diverse spannende, leuke en uitdagende hindernissen. De organisatie hiervan is in handen van Stichting Activiteiten Mill en OntdekMill.nl.

U kunt deelnemen in de categorieën:
Individueel (vanaf 14 jaar);
Ouder / kind (kinderen van 10 t/m 14 jaar);
Duo’s;
Groepen / teams;

Inschrijven
Deelnemen kost 12,50 euro per persoon en hiervoor ontvangt u tevens een stoer Brabants Oerparcours T-shirt en een herinnering. Starten kan vanaf 11.00 uur en dit zal gebeuren in startblokken. Bij het inschrijven kunt u tevens de gewenste starttijd aangeven. Deelname is op eigen risico, er is een maximum aantal deelnemers wat deze dag kan starten en vol is vol. Start en finish is bij sport, party en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.

Wilt u inschrijven?
Doet dat dan via www.oerparcours.nl

Trainingen
Wilt u zich voorbereiden op het Brabants Oerparcours van zondag 31 mei in Mill? Dan kan dat elke zaterdagochtend om 10.00 uur. Verzamelen bij groepsaccommodatie de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg in Mill. Deelname is helemaal gratis!

Meer weten over het Brabants Oerparcours in Mill?
Bekijk de site, volg het Oerparcours op Twitter en Facebook of neem contact op met:
Hans Verhallen
Tel. 06 – 10 72 03 51
info@oerparcours.nl