Deel dit artikel ‹ Terug

Maarten Peters met Bevroren tranen in Theater Myllesweerd Mill

Geplaatst op: donderdag 2 april 2015


Vrijdagavond 24 april staat Maarten Peters op de planken in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De voorstelling start om 20.15 uur en kaartjes kosten 12,50 euro, dit is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar theater@myllesweerd.nl of kaartjes af te halen bij de balie van Myllesweerd.

Maarten Peters (songwriter voor o.a. Liesbeth List, Margriet Eshuijs en Rob de Nijs) schrijft en zingt al sinds 1999 elk jaar een nieuw lied voor de grote Herdenking op 4 mei, op voormalig Kamp Westerbork. “Noodzaakliedjes”, zijn gezongen verhalen als kleine monumentjes, verzameld onder de titel Bevroren tranen. Deze muziekvoorstelling geeft op een eigentijdse manier vorm aan de herinnering en het herdenken. Het zijn liedjes die op een poëtische manier vertellen, die een verbinding leggen tussen toen en nu. En het zijn allemaal liedjes waar ook weer een mooi verhaal bij hoort. Maarten zingt en vertelt in deze voorstelling over zijn ontmoetingen met geweldige mensen en gebeurtenissen uit het verleden en heden, die hem inspireerden tot het schrijven van dit bijzondere repertoire dat troost en hoop geeft, voor jong en oud. Een ontzettend bijzondere afsluiter van het theaterseizoen 2014 – 2015 van theater Myllesweerd.

Meer weten over deze en alle andere theater- en filmvoorstellingen? Volg Myllesweerd dan op Twitter, like de Facebookpagina, schrijf u in voor de nieuwsbrief via www.myllesweerd.nl of bekijk regelmatig de genoemde website. Ook bent u van harte welkom op zondag 3 mei tijdens de open dag van Myllesweerd tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Die dag lanceert Mark vd Veerdonk er het nieuwe theaterseizoen van Myllesweerd. Toegang is dan uiteraard gratis.
advertentie