Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie: Ingrid Piessen bij Kunsthandel Gennep

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015


Op zondag 10 mei 2015 gaat de derde expositie van het seizoen van start! Ditmaal zullen de werken van Ingrid Piessens geëxposeerd worden. De expositie loopt tot 30 augustus 2015 en is dagelijks te bezoeken tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Ingrid Piessens (1959, België) heeft in Arnhem de Kunstacademie Modevormgeving bezocht. Daar werd schilderen haar grootste passie en na haar studie heeft zij zich daar in gespecialiseerd. Ingrid houdt ervan om experimenteel te werken. Soms zoekt ze de uitdaging alleen in de verf, soms combineert zij acrylverf met mixed media.
De serie schilderijen: vrije gezichten, in expositie bij Kunsthandel Gennep, zijn ontstaan in een experiment met lagen natte verf over elkaar, afgewisseld dun en dik, het doek draaien en schudden om de verf te sturen. Daardoor is de verf ook zijn eigen leven gaan leiden. Soms is er een gezicht uit de nog natte verf getrokken, dan weer is er later in lijn een gezicht overheen gegoten. Deze serie werken is ontstaan zonder een kwast aan te raken.
Verdere inspiratie voor haar schilderijen is lichaamstaal en portretten van beroemde mensen.

Wilt u een bijzonder portret van uzelf?
Ook dan kunt u terecht bij Ingrid Piessens!

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om ook de werken van onze andere  kunstenaars te bezichtigen waaronder Peter Diem, Herman Brood, Ginie Ruitenbeek, Peter Hermans, Deborah Holowka, Manne Mannes, Erlinde Ufkes Stephanus, Cornelis Schouten, Elsbeth Roest en Ans en Ton Rijkers!

U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandel-gennep.nl waar u werken kunt vinden van o.a. Karel Appel, Corneille, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Clemens Briels, Robert Keller, Paul Kok, Bert Maurits, Paul Megens, Raymond van den Berg, Lizan van Dijk, Almie Willems, Saskia Spitz, Herma Ardesch, Jocke Overwater, Thea Vos, Eric Simons, Marina Kulik, Robusier, Annemarie Mayers, Marianne Schellekens e.a.!