Deel dit artikel ‹ Terug

Meld nu uw favoriete ondernemer uit de gemeente Mill en Sint Hubert aan!

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015


Verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert gestart

Op initiatief van De Neije Krant is er ook in 2015 weer een verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert. Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en diverse ondernemersverenigingen. Op vrijdagavond 3 juli zal tijdens een gezellige feestavond met quiz in partycentrum Fitland XL In Mill de winnaar bekend gemaakt worden. Maar voor het zover is, is het woord aan u. Want wie zou deze titel moeten krijgen?

Tot en met 31 mei 2015 kunt u uw favoriete ondernemer of onderneming aanmelden. Uiteraard kan het hierbij ook gaan om een ondernemer die wel woonachtig is in de gemeente Mill en Sint Hubert, maar elders een bedrijfsvestiging heeft. Ook maakt het niet uit in wat voor branche de ondernemer of onderneming werkzaam is en of er medewerkers in dienst zijn of men als ZZp’er actief is. Voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015 gaat het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift.

Wie is uw favoriete ondernemer of onderneming? Stuur de naam van deze ondernemer of onderneming inclusief motivatie naar redactie@deneijekrant.nl. Per post kan dit naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill. Aanmelden kan tot 31 mei 2015. Op 1 juni worden de 10 meest genoemde ondernemers of ondernemingen in een online poll bekend gemaakt. Vervolgens kunt u opnieuw uw stem uitbrengen en zal een deskundige jury de genomineerde beoordelen. Op vrijdagavond 3 juli zal de winnaar bekend gemaakt worden.