Deel dit artikel ‹ Terug

ACDC tribute live bij café Royal Mill

Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015


Zaterdag 4 april staat BELLS HELLS (Female fronted A-C-DC tribute band) op de planken bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Het optreden van deze voor velen beste ACDC tribute band van Nederland, start om 22.00 uur. De toegang is net als gebruikelijk bij café Royal helemaal gratis.

Sinds de oprichting van tributeband Bells Hells in 2013, heeft de band in stormachtig tempo zijn naam gevestigd onder AC/DC fans. De energieke liveshows onder aanvoering van de incarnatie van Bad Boy Bon Scott in de vorm van podiumbeest Daantje Rison en het bluesy venijnige solowerk van een Whole Lotta Angus aka Robert Michiels brengt het publiek terug naar de swingende pure boogierock van de jaren zeventig toen muziek nog ging over het enige wat telt: Women & Booze. De geweldige sound van Wim Verrijt op drums, Garm Jansen op gitaar en Michael de Schrever op de pompende bass zorgt voor een complete geweldige ACDC sound!
Of het nou om een optreden gaat in een café of een groot festival, Bells Hells heeft alles in huis om de vier decennia muziek die ACDC gemaakt hebben moeiteloos zowel pubers als oude rockers in beweging te krijgen. Bells Hells kun je het beste omschrijven als de beste ACDC Tributeband van Nederland. Dat zullen ze zaterdagavond 4 april laten horen en zien in café Royal in Mill.

Reserveer ook alvast in uw agenda:
Vrijdag 10 april 22.00 uur - Black Wizard Tribute Black Sabbath bij café Royal Mill

Meer informatie over deze en alle andere activiteiten in en rond café zaal Royal in Mill is te vinden op www.caferoyalmill.nl