Deel dit artikel ‹ Terug

9 augustus Carbootsale Boxmeer “zomereditie”

Geplaatst op: maandag 3 augustus 2009


Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de Carbootsale van zondag 9 augustus bij de Witte Brug te Boxmeer.

Deze keer wordt een speciale zomereditie georganiseerd, zo zijn er extra activiteiten en verrassingen voor kinderen op de sale en wordt er veel drukte van de vakantieparken en campings in de regio verwacht.

Geen gesjouw en een gezellige drukte zijn de hoofdingrediënten van de Carbootsale Boxmeer.
Meedoen kan al vanaf € 12,50 en je rijdt met je spulletjes zo het terrein naar heerlijk plekje in de zon. Even uitpakken naast je voertuig , kopje koffie er bij en laat het publiek maar komen. Heerlijk mensen kijken een beetje handelen en ook nog een leuke cent verdienen aan de spullen die je toch niet meer gebruikt.

De bezoekers die in grote aantallen komen zorgen voor voldoende afname. Van de Poolse arbeider, de campinggast tot en met zelfs je buurman, allemaal komen ze en bijna niemand verlaat de Carbootsale zonder iets te kopen. Afdingen hoort er natuurlijk een beetje bij en maakt van de standhouders en de bezoekers soms rasechte handelaren. Daarna even uitrusten op het terras midden op de sale onder genot van een natje en droogje.

Standhouders kunnen zich nog een plekje bemachtigen via www.carbootsaleboxmeer.nl of 0478 – 63 25 07.
De Carbootsale opent voor bezoekers om 9.00uur en duurt tot 15.00uur. Toegang is € 1,20 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is eveneens gratis.

De Carbootsale Boxmeer wordt georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB Switch
advertentie