Deel dit artikel ‹ Terug

Doe ook mee aan Zeskamp tijdens jubilerend Parkfeest in Mill

Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2015


Dit jaar viert feest- en showorkest Toeternietoe uit Mill 2 jubilea. Want niet alleen bestaat het orkest 20 jaar, ook organiseren zij voor de 20e keer het Parkfeest in Mill. Dit tweedaagse evenement zal gehouden worden op zaterdag 16 en zondag 17 mei in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. De datum is anders dan voorgaande jaren. Voorheen was het Parkfeest namelijk in augustus. Maar doordat de schoolvakanties erg laat zijn dit keer, zo het Parkfeest midden in de vakantieperiode vallen. Door het in mei te organiseren kan iedereen erbij zijn.

Muziek
Ook anders is de Zeskamp voor volwassenen. Deze staat deze keer op zondagmiddag op het programma. Voorheen was deze op zaterdagmiddag. De Zeskamp zal op zondag gecombineerd worden met het dweilorkestenfestival de Sound of Joeks. Ondertussen zijn er al zo’n 10 dweilorkesten die hebben laten weten van de partij te zijn. Dit is dat weekend overigens niet de enige muziek. Ook op zaterdagavond is er live muziek te horen met o.a. de bands Fully Loaded en Resurrection. De organisatie is nog op zoek naar een derde band voor de avond.

Zeskamp
Teams bestaande uit minimaal 8 personen (vanaf 16 jaar) kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de 6e Zeskamp van Feest en Showorkest Toeternietoe. Tijdens deze Zeskamp zal gestreden worden om de Toeternietoe Zeskamp Bokaal. De spelen zijn op zondagmiddag maar het eerste onderdeel zal op zaterdagavond gehouden worden, vlak voor aanvang van de gezellige feestavond die een carnavalsachtige after party zal worden. Want voor de zeskamp zijn er ondertussen inschrijvingen van De Verkuskoppe uit Langenboom en de Bokken uit Sint Hubert.

Jeugd-zeskamp
Maar ook jeugdteams zijn welkom. Speciaal voor hen staat er op zaterdagmiddag 16 mei voor de 3e keer een Zeskamp op het programma. Teams bestaande uit 8 jongens en/of meisjes van 7 tot en met 15 jaar gaan die middag de strijd met elkaar aan via spectaculaire en humoristische spelen. Natuurlijk draait dit alles om de eer en de grote Toeternietoe Jeugd-Zeskamp Bokaal.

Inschrijven
Teams voor zowel de zeskamp voor volwassenen als voor de jeugd-zeskamp kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Deelnemen kost 40,00 euro per team.

Sponsoren
Naast deelnemers aan de Zeskamp en dweilorkesten voor het dweilorkestenfestival, is Toeternietoe ook op zoek naar sponsoren. Een dergelijk gratis toegankelijk tweedaags evenement is zonder sponsoren namelijk niet te organiseren. Wilt u sponsor worden of meer informatie over de diverse sponsorpakketten? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie via:
Mario Uijen (voorzitter Toeternietoe)
Tel. 0485 – 45 17 43
Mob. 06 – 21 82 50 63
Of stuur een mailtje naar info@toeternietoemill.nl