Deel dit artikel ‹ Terug

Inschrijving Wilbertoord Pakt Uut geopend

Geplaatst op: maandag 23 maart 2015


Kofferbakverkoop, Oldtimershow, Regiofair Land van Cuijk

Wilbertoord – De leden van tractorclub de Peeltuffers uit Wilbertoord hebben niet alleen lente kriebels, ook als ze aan de Wilbertoord Pakt Uut denken, begint het ze alweer flink te kriebelen. De voorbereidingen zijn intussen in volle gang, de inschrijving is geopend, ze hebben er zin in!

De organisatie van dit verrassend veelzijdige evenement zoekt altijd de samenwerking op met diverse verenigingen. Dit jaar zullen DAF Truck Club Nederland en de Peeltuffers hun krachten bundelen. Samen zijn ze van plan met de organisatie van een allround oldtimer vrachtwagenshow, het evenement nog kleurrijker te maken. Niet alleen DAF Trucks ook liefhebbers van andere type oldtimer vrachtwagens zijn welkom. Ook de inschrijving voor oude tractoren, luchtgekoelde volkswagens, bromfietsen en camping overnachting, kan nu voortaan rechtstreeks via de website.

Door het succes van twee jaar geleden zal de regiofair Land van Cuijk en het 'local rock festival' bij de showtruck ook dit jaar ook weer worden georganiseerd. De organisatie is nu bezig met de het boeken van de rockbands en de deelnemers voor de regiofair worden benaderd.

Ook dit jaar stelt de organisatie weer maximaal 250 plaatsen beschikbaar voor de MEGA Kofferbakverkoop. Voor slechts €10,- heeft u en ruime grondkavel van 8x4 meter beschikbaar. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Femke van Gaal (peeltuffers@gmail.com) / 0485-211174 / 06-41633524. Doe mee, kom flink uut pakken! www.wilbertoordpaktuut.nl