Deel dit artikel ‹ Terug

Marly's Dierenspeciaalzaak opent dinsdag 31 maart in Mill

Geplaatst op: zaterdag 21 maart 2015


Sinds eind 1999 is Dierenspeciaalzaak Driessen te vinden aan de Karstraat 27 in Mill. Maar per dinsdag 31 maart 2015 komt daar verandering in. Want vanaf die dag is de Dierenspeciaalzaak te vinden aan de Schoolstraat 41 in Mill, in de voormalige hobby en speelgoedwinkel van Anne-Marie en Anthony Verbeeten. Naast een nieuwe locatie is ook de naam vanaf die dag anders. Vanaf dan heet de zaak: Marly’s Dierenspeciaalzaak.

“Op dit moment zijn we volop bezig met de verhuizing en het inrichten van de nieuwe winkel aan de Schoolstraat,” vertelt eigenaresse Marly de Haart. “De winkel hier aan de Karstraat blijft gewoon open tot en met zaterdag 28 maart. Dinsdag 31 maart gaan we dan open aan de Schoolstraat, dus klanten kunnen gewoon voor alle benodigdheden bij ons terecht.” In de nieuwe winkelruimte heeft Marly nog meer mogelijkheden. “We hebben wat meer ruimte en de locatie is natuurlijk super.”

Vanaf 31 maart heet de zaak Marly’s Dierenspeciaalzaak. “We hebben eind februari een oproep gedaan zodat inwoners mee konden denken over een nieuwe naam. Er zijn ongelofelijk veel briefjes ingeleverd. Ook heb ik veel andere positieve reacties gekregen en daar wil ik graag iedereen heel erg hartelijk voor bedanken.” Onder alle inzendingen gaat Marly binnenkort een winnaar trekken en deze wordt verrast met een leuke prijs.

Iedereen is tot en met zaterdag 28 maart welkom in de winkel aan de Karstraat en vanaf dinsdag 31 maart is Marly´s Dierenspeciaalzaak geopend aan de Schoolstraat 41 in Mill. Telefoonnummer is en blijft tel. 0485-451451.