Deel dit artikel ‹ Terug

Win een overnachting in een vliegtuig met uw huwelijkskaart

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2009


Bij de Lokale Omroep Mill maakt u kans op een overnachting in een vliegtuig compleet met diner en champagneontbijt. Wat u daarvoor moet doen? Stuur een trouw of huwelijkskaart naar de L.O.M. voor 1 januari 2010. Wat de datum op de kaart is en of het een aankondiging is voor een trouwerij of een huwelijkskaart van een koperen, zilveren of goudenbruiloft maakt niet uit. Lokale Omroep Mill Parallelweg 1 5451 GW Mill.

Wie wil dat nu niet. U begint de avond met een vier gangen seizoensdiner om daarna de avond te vervolgen in een ruim 32 meter lang omgebouwd Marinevliegtuig. Dit toestel beschikt over 2 hotelsuites compleet met jacuzzi, DVD, TV en diverse andere luxe zaken. Na een overnachting op ruim 8 meter hoogte begint u de dag met een champagneontbijt. Een unieke ervaring en dat alles bij hotel Dormylle aan de Hoogveldseweg in Mill.

Stuur uw trouwkaart of aankondiging van een zilveren, koperen of goudenbruiloft op naar de Lokale Omroep Mill en maak kans op deze geheel verzorgde overnachting. Het hoeven geen kaarten te zijn van feesten die tussen nu en 1 januari plaats vinden, alle huwelijkskaarten zijn welkom. Op zondag 3 januari 2010 zal in het L.O.M. radioprogramma Mosstime uit alle inzendingen de winnaar getrokken worden.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Hampshire hotel Dormylle, restaurant Des Werelds en party en evenementencentrum Fitland in Mill. www.dormylle.nl
advertentie