Deel dit artikel ‹ Terug

Extra service Telebingo bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015


Vanaf 4 april zijn er bij de Lokale Omroep Mill voor de maandelijkse Telebingokaarten beschikbaar waarbij de cijfers op volgorde staan. Diverse deelnemers hebben hierom gevraagd. Deze speciale kaarten zijn, naast de gewone, alleen te bestellen of of op te halen op de dag van de bingo tussen 12.00 en 14.00 uur in de studio van de L.O.M. In Myllesweerd, telefoonnummer 0485-453453.

Telebingo start zaterdag 4 april om 20.30 uur. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Via Ziggo digitaal kanaal 45 is deelnemen ook mogelijk in de gemeente Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel.

Bingokaarten
De normale bingokaarten kunt u a 5,00 euro tot zaterdag 4 april 14.00 uur kopen bij:
Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3
Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.