Deel dit artikel ‹ Terug

Kamelenrace, muziek, heilige mis en dweilorkesten in Mill

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2009


Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus organiseert feestorkest Toeternietoe weer het Parkfeest in Mill. Nieuw dit jaar is de kamelen- en ezelrace op zaterdag en een openlucht heilige mis op zondagochtend. Dit laatste is een initiatief van de ZLTO. Teams bestaande uit 2 personen kunnen zich nog aanmelden voor de kamelenrace op kamelenrace@parkfeestmill.nl.

Bij de organisatoren van het Parkfeest in Mill is de laatste tijd de meest gestelde vraag: Zijn het echte kamelen en ezels? Ja, is dan het antwoord, het gaat om echte levensgrote kamelen en even zo echte ezels. Met deze dieren zal op zaterdag 22 augustus vanaf 18.00 uur een kamelen- en ezelrace gehouden worden. Door de deelnemers zijn prijzen te winnen voor het snelste maar ook voor de leukst verklede teams. Een team moet uit 2 personen bestaan en aanmelden kan via kamelenrace@parkfeestmill.nl

Verder is er op zaterdagavond een party met allroundband Clear-out, zijn er het hele weekend eetkraampjes in het Millse Landschapspark te vinden en is er op zondagmiddag vanaf 13.00 uur een dweilorkestenfestival onder de naam Sound of joeks. Voor kinderen zijn er springkussens, gratis ranja en op zondagmiddag bovendien diverse interactieve demonstraties van Millse sportverenigingen. Maar de zondagochtend begint om 10.00 uur met een openlucht heilige mis in het Landschapspark. Deze wordt georganiseerd door de ZLTO.

Het Parkfeest op zaterdag 22 en zondag 23 augustus is voor iedereen gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.parkfeestmill.nl.

advertentie