Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015

Geplaatst op: maandag 9 maart 2015


De Neije Krant neemt ook dit jaar weer het initiatief voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert. Na een Ondernemersprijs voor de Smaakmakers Mill in 2012, voor Festa / WLM Design in Langenboom / Mill in 2013 zal dit in 2015 de derde Ondernemersprijs gaan worden. In 2014 was er geen Ondernemersprijs. Hierop heeft De Neije Krant van ondernemers en inwoners diverse reacties ontvangen. Vandaar dat deze verkiezing in 2015 weer op de agenda staat.

In de maanden april en mei kan iedereen kandidaten aanmelden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015. Dit kan door t.z.t. een mailtje of briefje met motivatie te sturen naar de redactie van De Neije Krant. De 10 meest genoemde ondernemers / ondernemingen worden vervolgens op 1 juni bekend gemaakt. Dan start er ook een online poll waarop weer iedereen kan stemmen op de meest favoriete onderneming. Ook een deskundige jury zal de 10 genomineerde ondernemers beoordelen. Begin juli zal de prijsuitreiking zijn.

Denk alvast na welke ondernemer of onderneming u straks gaat nomineren voor deze Ondernemersprijs. Welke ondernemer timmert flink aan de weg? Welke ondernemer is extra klantvriendelijk? Welke ondernemer valt u positief op? Kortom, welke ondernemer of onderneming zou volgens u de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015 verdienen? Vanaf begin april kunt u deze aanmelden.

Later leest u hier meer over in o.a. De Neije Krant en op InMill.nl