Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 12 april a.s. 10e keer Marathon Rotterdam Raad Nikos eindtijd!

Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015


Het was het jaar 490 v. Ch., toen de Griekse soldaat Pheidippides van Marathon naar Athene snelde om de overwinning van de Atheners op de Perzen te melden!
Nu, 2505 jaar later, op zondag 12 april 2014 snelt de Cuijkse Griek, of zo u wilt de Griekse Cuijkenaar Nikos Barbageorgopulos in Rotterdam de marathon en wel voor de 10e keer!

Ondanks de drukke werkzaamheden in zijn restaurant heeft Nikos Barbageorgopulos, geboren bij Katerini, ongeveer 400 km van de plaats Mararathon, zich goed voorbereid op deze 42km195m.
De uitdaging om een marathon te lopen nam hij voor het eerst in het jaar 2006.
De allereerste keer liep Nikos een tijd van 4 uur, 32 minuten. In de loop van de jaren slaagde Nikos er in om geleidelijk zijn tijd te verbeteren naar een persoonlijk record van 3u28min28sec.
Dit jaar is het weer afwachten wat de tijd zal worden, afhankelijk van het weer en de conditie. Maar als hij dit jaar de marathon van Rotterdam uitloopt, betekent dat de 10e keer.

Net als andere jaren koppelt Nikos aan zijn 10e deelname aan de marathon van Rotterdam voor zijn gasten de mogelijkheid om zijn eindtijd te raden (in 2014 was zijn eindtijd 3u41min00sec).
Vanaf heden liggen de formulieren voor het raden van de juiste eindtijd van 2015 klaar voor de gasten.
Diegene die de juiste eindtijd raadt of er het dichtst bij zit krijgt een prachtige prijs van €150,- kadobon te besteden bij Rhodos!

Na afloop van de marathon volgt er opnieuw een persbericht met de uitslag en juiste eindtijd en natuurlijk de winnaar van het raden.

http://www.rhodoscuijk.nl/