Deel dit artikel ‹ Terug

Wethouder geeft startsein voor informatiemiddag over nieuwbouwprojecten in Cuijk

Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015


De bouwontwikkelingen in Cuijk gaan snel! A.s. zaterdag gaan twee nieuwe woningbouwprojecten in de verkoop: Mijn WaterMerk en De Uitkijk. Hier is een informatiemiddag voor georganiseerd die Wethouder Rob Poel van de gemeente Cuijk aftrapt. In Cuijk wordt druk aan de weg getimmerd als het gaat om bouwprojecten. Dat er weer twee nieuwe projecten in de verkoop gaan is voor de wethouder voldoende reden aanwezig te zijn en te aanschouwen hoe hard de ontwikkelingen gaan in Cuijk.

Er komen in totaal 47 nieuwe woningen op de markt in De Heeswijkse Kampen. Het gaat om 35 woningen De Uitkijk en om 12 woningen Mijn WaterMerk. Beide zijn bijzondere nieuwbouwprojecten met een sterk eigen karakter.

Informatiemiddag
De verkoop van beide projecten start met een informatiemiddag op zaterdag 7 maart van 12.00 tot 14.00 uur op de Zilveresdoorn 5 & 7 in Cuijk. Iedereen die interesse heeft is van harte welkom. Bezoekers kunnen bouwtekeningen, brochures en verkooptekeningen bekijken en in gesprek gaan met makelaars van Makelaardij Twan Poels en ‘de bouwers’ van beide projecten: Hendriks Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Bouwgroep, verenigd in het samenwerkingsverband VOF Klein Linden.

Kijkje in de woning
Tijdens deze informatiemiddag zijn twee modelwoningen in ‘Mijn WaterMerk’ opengesteld voor het publiek. Zo krijgen bezoekers een levensecht beeld van wonen in dit bijzondere stukje Cuijk.

De informatiebijeenkomst is op zaterdag 7 maart van 12.00 tot 14.00 uur op de Zilveresdoorn in Cuijk.

Voor meer informatie:
neem contact op met:
Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans Bouwgroep via 0413-264833
Rob van den Berg van Hendriks Projectontwikkeling via 0412-669444.
advertentie