Deel dit artikel ‹ Terug

Formido Mill en Sint Hubert gaat heropenen!

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015


Na een lange tijd van geruchten en speculaties in de gemeente Mill en Sint Hubert is het nu definitief: Formido aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert gaat heropenen. Ondernemers duo Van der Heijden / Verhoeven gaat de Formido vestiging nieuw leven inblazen. Dit met de combinatie van de kracht van een organisatie en de vrijheid van lokaal ondernemerschap. Met een unieke montagedienst en een assortiment met daarin de lokale behoefte van de klant, exploiteren zij op dit moment succesvol de Formido vestigingen in Beek en Donk & Sint-Michielsgestel. Hierbij staan service en luisteren naar de klant hoog in het vaandel.

Tijdens de super drukke en succesvolle uitverkoop in de decembermaand is er vaak gezegd hoe graag de mensen wilden dat de Formido zou blijven. Met onder andere de medewerking van de eigenaar van het pand (Familie Tielemans) is dit uiteindelijk gelukt. Ook de samenwerking met Aura en Superkeukens gaan wij graag aan zodat het terrein aan de Pastoor Jaccobsstraat nog aantrekkelijker wordt om te gaan bezoeken.
Met de inmiddels gevonden lokale bedrijfsleider Ton van Bakel met 20 jaar Formido ervaring en een nog op te bouwen nieuw en enthousiast team, gaan wij er voor zorgen dat Mill en omgeving weer kan klussen met een volwaardige bouwmarkt in de buurt. Overigens zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega's die klantgericht en slagvaardig zijn en kennis van zaken hebben. Dus ben jij diegene die specifiek bij ons past? Kijk dan naar de vacatures deze week in De Neije Krant in de gemeente Mill en in de Omstreeks in de gemeente Sint Anthonis.

De vestiging wordt in de komende tijd volledig verbouwd tot een bouwmarkt waar Mill, Sint-Hubert en omgeving nog lang terecht zal kunnen. De
heropening staat nu gepland medio mei. Wij heten u dan ook zeker van harte welkom!