Deel dit artikel ‹ Terug

Gooise Ladies Night in Mill

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015


Vrijdagavond 17 april organiseert het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) een gratis toegankelijke Gooise Ladies Night. Dit vanaf 19.30 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Naast standjes van de meest uiteenlopende bedrijven is er ook een Gooise bingo. De opbrengst van deze bingo gaat naar de stichting Baarmoederhalskanker.

Voor belangstellende bedrijven die hun diensten en producten onder de aandacht willen brengen zijn tafels en of ruimte beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met OCMill door een mailtje te sturen naar info@ocmill.nl of te bellen met tel. 0485-325634.

De Gooise Ladies Night maakt deel uit van het activiteitenprogramma 2015 van het Ondernemers Collectief Mill. Zo organiseren zij op zondagmiddag ook Culinair Mill en is er op zondag 3 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur een open winkel zondag met extra activiteiten. Maar ook is het OCMill betrokken bij de avond wandel vierdaagse van 21, 22, 23 en 24 april. Later dit jaar volgen er nog tal van extra activiteiten. Met dit alles wil het OCMill meer reuring en beleving in de gemeente Mill realiseren en een nog beter platform bieden aan ondernemers om zich te presenteren en hun diensten en producten onder de aandacht te brengen.

Meer weten? Volg OCMill op Twitter, like de Facebookpagina of zie www.ocmill.nl