Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe locatie en nieuwe naam voor Dierenspeciaalzaak Driessen in Mill

Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015


Sinds eind 1999 is Dierenspeciaalzaak Driessen te vinden aan de Karstraat 27 in Mill. Maar na 15 jaar komt daar een verandering in. Binnen afzienbare tijd verhuist de dierenspeciaalzaak namelijk naar de voormalige winkel van Verbeeten hobby en speelgoed aan de Schoolstraat 41 in Mill. “Daar hebben we meer mogelijkheden en zitten we op een nog opvallendere plek,” vertelt eigenaresse Marly de Haart. “Binnenkort krijgen we de sleutel en beginnen we met de herinrichting van de winkelruimte.”

Nieuwe naam – denk mee
Maar naast een nieuwe locatie krijgt de winkel ook een nieuwe naam. “Sinds een tijdje ben ik gescheiden en klopt de naam Driessen dus niet meer,” vertelt Marly. “Daarom lijkt het me goed om op de nieuwe locatie ook meteen te starten met een nieuwe naam. Maar onder welke naam weet ik nog niet, daar mag iedereen over meedenken.”

Uw suggesties
Hebt u een leuke naam voor de nieuwe dierenspeciaalzaak? Schrijf deze dan op en gooi hem in de brievenbus van Dierenspeciaalzaak Driessen aan de Karstraat 27 in Mill. Onder alle inzendingen zal een leuke prijs verloot worden. Zorg dat uw inzending voor 15 maart binnen is.

Kijk voor inspiratie op www.dierenspeciaalzaakdriessen.nl of bezoek de winkel aan de Karstraat 27 in Mill.
Voor meer informatie kunt u ook bellen met tel. 0485-451451.