Deel dit artikel ‹ Terug

Skunk Anansie-Undercoversessie

Geplaatst op: zaterdag 14 februari 2015


Tribute to een van de meest succesvolle Britse acts

Het concept: bekende muzikanten kruipen in de huid van hun idolen en vaak met verbluffend resultaat! Op 20 februari is de Skunk Anansie-sessie onder leiding van Vedran Mirctetic (gitarist van De Staat).

Skunk Anansie is een van de meest succesvolle Britse acts en kregen naam door hits als Selling Jesus, Weak en Charity. De band is een tijdje uit elkaar geweest, sinds 2009 zijn ze officieel weer bij elkaar en brachten in 2012 hun zesde studioalbum uit. De ode aan Skunk Anansie is onder leiding van Vedran Mircetic (De Staat) en met Lillian de Jong, Phillip de Haan, Bert Stoltenborg en Wilco Zoethout.

Naast Mircetic bestaat de gelegenheidsformatie uit Lillian de Jong, Phillip de Haan, Bert Stoltenborg en Wilco Zoethout. De avond start om 21.00 uur, een kaartje kost in de voorverkoop € 9 en koop je via www.roepaen.com/undercoversessies


Chip Taylor & John Platania
Eigenlijk zouden we hier niet moeten hoeven vertellen WIE Chip Taylor is. Maar vooruit: hij is de man achter hits als Wild Thing (Troggs, Jimi Hendrix), Try a Little Bit Harder (Janis Joplin), I Can’t Let Go (The Hollies) en die zelf in Nederland een grote hit had met Same Old Story.

Vooral bij Country en Americana fans heeft Chip dan ook met zijn sfeervolle shows een flinke schare fans opgebouwd. Recent verscheen weer een fantastisch album van de altijd sociaal betrokken Chip Taylor. Met zijn Little Prayers Trilogy heeft hij volgens velen zijn Magnum Opus afgeleverd. Samen met John Platania is hij in Nederland om een selectie te spelen van zijn nieuwste product en ongetwijfeld komen ook een paar van zijn grootste hits al schrijver, nu in singer/songwriter stijl voorbij.

Chip Taylor & John Platania spelen op 22 februari om 14.30 uur bij Roepaen, een kaartje kost € 14,50 in de voorverkoop www.roepaen.com/podium