Deel dit artikel ‹ Terug

Voormalig café Geert in Mill weer open

Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2009


Tijdens de Vakantiejaarmarkt in Mill op woensdag 5 augustus gaan de deuren van café Geert aan de Stationsstraat voor 1 dag weer open. Na het sluiten van dit café miste de Vakantiejaarmarkt op dat gedeelte van de markt een terrasje waar bezoekers even konden zitten. In overleg met de huidige eigenaar is daarom besloten café Geert tijdens de jaarmarkt met lokale horecaondernemers nog een keer open te doen.

De horecaondernemers van café zalen het Lagerhuis in Mill, café Amanshof in Wilbertoord en restaurant Erica in Sint Hubert zijn op woensdag 5 augustus te vinden in en rond café Geert aan de Stationsstraat. Zij verzorgen er die dag tijdens de Vakantiejaarmarkt vanaf 11.00 uur een groot terras.

Men heeft ondertussen in het café alweer wat zaken hersteld, de bar aangesloten en toiletvoorzieningen werkend gekregen. Na een grote poetsbeurt kan het café op woensdag 5 augustus weer vol in gebruik worden genomen.

Deze 3 horecaondernemers exploiteren tijdens de Vakantiejaarmarkt overigens niet alleen café Geert, maar ze zijn ook te vinden op het gemeentehuisplein. Natuurlijk is er zowel op het plein als op het terras bij café Geert volop live entertainment te vinden. Bij Geert zal daar Paul Remon voor zorgen en op het gemeentehuisplein staat vanaf 11.00 uur DJ Fritz-Events en zullen Steven en Jolanda er diverse live sets komen zingen.

Meer informatie over de Vakantiejaarmarkt is te vinden op www.vakantiejaarmarkt.nl
advertentie