Deel dit artikel ‹ Terug

Plaza de Frietkraam verrast Stichting de Ladder Mill

Geplaatst op: maandag 9 februari 2015


Onlangs verspreide Plaza de Frietkraam aan de Marijkestraat in Mill een knipkaart met diverse leuke aanbiedingen. Op deze kaart ook een bonnetje waarmee Stichting de Ladder in Mill gesteund kon worden. U hoefde daar verder niets voor te kopen, alleen het bonnetje bij Plaza de Frietkraam inleveren was voldoende. Voor elk ingeleverde bon zou de Frietkraam 1 euro sponsoren aan Stichting de Ladder.

Afgelopen vrijdag overhandigde Nancy Ruwiel van de Frietkraam een bedrag van 267,00 euro aan de initiatiefnemers van de Ladder. Binnenkort start de Frietkraam ook met de verkoop van spulletjes die bij de Ladder gemaakt zijn. Ook hiermee wil de Frietkraam zorgen voor extra inkomsten voor Stichting de Ladder in Mill.

Stichting De Ladder in Mill is een kleinschalige woonvorm voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking met een (intensieve) zorgvraag. Zij zijn te vinden in de voormalige brandweerkazerne aan de Stationsstraat en sinds maart 2014 geopend. Ontstaan in De Ladder vanuit een ouderinitiatief van 2 enthousiaste ouderparen. Het doel is een stabiel Thuis te bieden in de toekomst van deze bewoners. Een plek die veilig en gezellig is, maar ook leerzaam en stimulerend. Een plek waar mensen, met een grote behoefte aan een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen die hen begeleiden, een gelukkige en zinvolle toekomst kunnen opbouwen met de juiste ondersteuning en hulp. Meer weten? Zie www.stichtingdeladder.nl