Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijwilligers gezocht voor de bibliotheek Grave

Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015


In de bibliotheek Grave worden de werkzaamheden grotendeels uitgevoerd door vrijwilligers. Om de dienstverlening in de bibliotheek te garanderen, is het team op zoek naar versterking voor de vrijdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Als vrijwilliger helpt u bezoekers bij het vinden van boeken, materialen en informatie. Ook helpt u bij het reserveren, innemen en uitlenen. U maakt bezoekers wegwijs in de bibliotheek en bent gastheer/gastvrouw bij bijeenkomsten. Aan het werken in de bibliotheek zitten een aantal voordelen: U ontmoet mensen, werkt in een inspirerende werkomgeving met de nieuwste boeken en u krijgt een gratis bibliotheekabonnement. Het is werk waar u voldoening en waardering voor terug krijgt.

Draagt u de bibliotheek een warm hart toe en bent u één of meerdere dagdelen per week beschikbaar? Maak dan het verschil en word vrijwilliger in de bibliotheek Grave!

Meer informatie en een aanmeldformulier om u aan te melden als vrijwilliger vindt u in de bibliotheek en op www.biblioplus.nl