Deel dit artikel ‹ Terug

Grave, Escharen, Gassel en Velp in de spotlight!

Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015


Hopelijk is het jullie opgevallen dat wij in 2014 de website van land van Cuijk een compleet nieuwe frisse look & feel hebben gegeven. De bezoekersaantallen van deze website groeien wekelijks en we krijgen enorm leuke feedback uit verrassende hoeken. Al met al mogen wij concluderen dat wij een overzichtelijk platform zijn dat up-to-date is en bovendien een hoog snuffelgehalte heeft.

Om nog meer informatie te kunnen en willen bieden hebben wij nu jouw hulp nodig. De komende maanden staat er iedere maand 1 van de 5 gemeentes in de spotlight. We beginnen in februari met de Gemeente Grave.

Denk hierbij aan de mooiste wandelroutes, interessante weetjes, sterke verhalen, gave foto’s, de leukste winkels, uitgaanstips en meer! Wij zijn blij met alle input en zullen dit dan ook zeker gaan inzetten om onze website nog vollediger te maken. Help je mee?

Deze maand staat in het teken van vestigingsstad Grave en haar dorpen Gassel, Escharen en Velp!   Wij ontvangen dus graag jullie tips, foto’s, verhalen en de geheimen uit de gemeente Grave zodat wij deze met onze bezoekers kunnen delen.