Deel dit artikel ‹ Terug

Trekking Golden Ticket! Van Grieks Restaurant Rhodos in Cuijk

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015


Bij gelegenheid van het 20-jarig bestaan in 2014 van Grieks Restaurant Rhodos in Cuijk hebben de eigenaren Maral en Nikos iets leuks bedacht voor hun gasten, namelijk de Golden Ticket!

De Golden Ticket is een waardebon, waarmee de gasten kunnen dingen naar een reischeque ter waarde van maar liefst € 1.500,-.
Hiermee willen zij vieren, dat in de zomer van 1994 de jonge Griek Nikos Barbageorgopulos voor de allereerste keer de deuren opende voor de gasten van zijn restaurant Rhodos aan de Grotestraat in Cuijk.

De burgemeester van Cuijk, mr. W. Hillenaar, heeft zondagavond tijdens een kleine ceremonie onder toeziend oog van de eigenaren, van het personeel en van een aantal gasten, uit een mooie bokaal de winnaar van de reischeque getrokken. Hillenaar complimenteerde Nikos met het 20-jarig bestaan en wenste hem en zijn echtgenote nogmaals minstens 20 succesvolle jaren toe!
Vervolgens haalde hij plechtig het winnende ticket uit de bokaal.
En de winnaar is………. de heer Peter van Son uit Cuijk!

Met deze actie sluit Rhodos het jaar van het 20-jarig bestaan af.
Maar na 20 jaar aan de Grotestraat kan Nikos zeggen, dat er weer een nieuwe uitdaging wacht, namelijk een nieuw te bouwen restaurant aan de Maas in Cuijk.
Hoe dit 21e jaar er uit zal zien? Maral en Nikos hopen, dat aan het einde van dit jaar begonnen is aan de nieuwbouw aan de Maasdijk. Dat wordt dan een prachtig restaurant met een schitterend terras op een super locatie.

http://www.rhodoscuijk.nl/