Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie Ingrid Piessens in Kunsthandel Gennep

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015


Van 10 mei 2015 tot 30 augustus 2015 zal de kunstenaar Ingrid Piessens deelnemen aan onze groepsexpositie in de Woonkamergalerie.

Ingrid Piessens (1959, België) heeft in Arnhem de Kunstacademie Modevormgeving bezocht. Daar werd schilderen haar grootste passie en na haar studie heeft zij zich daar in gespecialiseerd.

Ingrid houdt ervan om experimenteel te werken. Soms zoekt ze de uitdaging alleen in de verf, soms combineert zij acrylverf met mixed media.

De serie schilderijen: vrije gezichten, in expositie bij Kunsthandel Gennep, zijn ontstaan in een experiment met lagen natte verf over elkaar, afgewisseld dun en dik, het doek draaien en schudden om de verf te sturen. Daardoor is de verf ook zijn eigen leven gaan leiden. Soms is er een gezicht uit de nog natte verf getrokken, dan weer is er later in lijn een gezicht overheen gegoten.

Deze serie werken is ontstaan zonder een kwast aan te raken.

Verdere inspiratie voor haar schilderijen is Lichaamstaal, en portretten van beroemde mensen. Wilt u een bijzonder portret van je zelf, ook dan kun je terecht bij Ingrid Piessens.

Wij heten u allen van harte welkom om deze expositie te komen bezichtigen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer info 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32. of breng onze website www.kunsthandel-gennep.nl een bezoekje!