Deel dit artikel ‹ Terug

Mega succes voor Boxmeerse cheerleaders

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015


Mega succes voor Boxmeerse cheerleaders op eerste voorronde van het Nederlands Kampioenschap 2015 !!!

Zondagochtend vroeg vertrok vanuit Boxmeer een grote bus met alle deelnemende leden en hun fans richting Hellendoorn. Iedereen helemaal klaar voor de deelname aan de eerste voorronde van het Nederlands Kampioenschap Cheerleading 2015. Voor een aantal leden was het hun allereerste keer, dat ze aan een Nederlands Kampioenschap zouden gaan deelnemen, maar ze wisten hun zenuwen goed in bedwang te houden. Dit kwam zeker ook door de gezellige sfeer die er in de bus heerste.

Eenmaal in Hellendoorn aangekomen, was het nog even opschieten. Uniformen aan doen, finishing touch van haren en make-up, foto’s maken, opwarmen en dan… tijd voor het optreden. Als eerste was team Little Athletics (5 t/m 11 jaar) aan de beurt. Voor een aantal de eerste keer, maar dat was niet te merken. Ze lieten een spetterende routine zien aan het enthousiaste publiek. Wat later, was team Athletics Elite (12 t/m 16 jaar)aan de beurt. Zij lieten een spectaculaire routine zien met allerlei nieuwe stunts. Ook hier een enthousiast publiek en jury! Vervolgens was het tijd voor Partnerstunt. Rob en Mayke oogsten weer veel bewondering met hun optreden en nieuwe stunts. Team Partisans Athletics (16 jaar en ouder) sloot deze dag af met hun routine. Het was een adembenemende routine met ook hier spectaculaire stunts.

Hierna was het wachten op de prijsuitreiking. Alle teams hebben een eerste plek weten te veroveren. Dit is een goed begin van dit Nederlands Kampioenschap. Nu hard trainen voor de tweede voorronde op 29 maart aanstaande en dan de uiteindelijke finale op 14 juni aanstaande.

Degenen die eerste worden op het Nederlands Kampioenschap 2015, hebben een plek veroverd voor deelname aan het Europees Kampioenschap Cheerleading 2016 in Wenen (Oostenrijk).

Team Partisans Athletics (16 jaar en ouder) kan tevens Nederland vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap Cheerleading 2016 in Walt Disney in Orlando, USA. Deelname aan dit Wereldkampioenschap is voor elke cheerleader “a dream to become true”. Dat is echt het Walhalla van het cheerleaden.

Wil jij ook serieus met sport bezig zijn en denk je erover om Cheerleader te worden?
Wacht dan niet langer en informeer via info@partisansathletics.com om een keer mee te komen trainen. Check ook onze website op www.partisansathletics.com en volg ons op Facebook op Partisans Athletics Cheerleaders en Twitter.
advertentie