Deel dit artikel ‹ Terug

Online cursussen "Klik & Tik"

Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015


Online cursussen ‘Klik & Tik’ digitale vaardigheden en sociale media in Bibliotheek Cuijk

In Bibliotheek Cuijk vinden onder begeleiding van een medewerker de online cursussen van ‘Klik & Tik’ plaats. Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor u. Daarnaast wordt ook de online cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ aangeboden. Dit programma leert u beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Beheerst u de basisvaardigheden, dan kunt u de cursus ‘Klik & Tik. Samen op ’t web’ volgen. Hierin staat sociale media als Facebook en Twitter centraal.

De cursussen vinden plaats op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur. Het doorlopen van de cursus duurt, afhankelijk van welke cursus u volgt, gemiddeld zes tot tien bijeenkomsten. De cursussen kunnen aansluitend gevolgd worden en er kan voortdurend ingestapt worden. Kosten voor bibliotheekleden zijn 15 euro, voor niet-bibliotheekleden 30 euro. Er is een maximum van 8 deelnemers.

Bent u geïnteresseerd, of kent u iemand voor wie een cursus ‘Klik & Tik’ een passend aanbod is? Aanmelden kan via klikentik@biblioplus.nl of neem contact op met het secretariaat van BiblioPlus via tel. 0485 - 583 500.
U kunt uw naam en telefoonnummer doorgeven, waarna u wordt teruggebeld. Met u wordt overlegd welke cursus het beste aansluit bij u vraag en voorkennis.
advertentie