Deel dit artikel ‹ Terug

Inschrijving Maasheggenloop geopend

Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2009


Atletiekvereniging AV Sporting Boxmeer heeft de inschrijving geopend voor de volgende Maasheggenloop, die wordt gehouden op zondag 27 september in Boxmeer. Net zoals in voorgaande jaren kan men meedoen aan verschillende afstanden, vanaf de 250 m voor de kleine kinderen tot en met de halve marathon.

Op 27 september organiseert AV Sporting de 8e Maasheggenloop. De start/finish is op het Wilhelminaplein in het centrum van Boxmeer. De bambinoloop van 250 meter en de jeugdloop (1300 meter) gaan door het dorp. De langere afstanden - de 2350 meter, de 5,5 en 10 km èn uiteraard de halve marathon – gaan door het prachtige Maasheggengebied en deze routes gaan zowel over verharde wegen als over bospaden.
Alle deelnemers krijgen bij de finish een leuke herinnering. Op iedere afstand krijgen degenen die als 1e, 2e en 3e finishen een prijs. Op de halve marathon zijn er ook geldprijzen en is er een speciale bonus van € 150,- voor degene die het parcoursrecord verbreekt. Het record bij de mannen staat met 1:10:55 op naam van Twan Lensen en het record bij de vrouwen met 1:18:22 op naam van Anne van Schuppen.

Bij voorinschrijving via internet zijn de deelnemerskosten lager. Voorinschrijven kan via www.avsportingboxmeer.nl. Voorinschrijving verplicht nog niet tot deelname. Op de site staat ook meer informatie over de Maasheggenloop.
Wie meer informatie wil hebben kan contact opnemen met Noud Urselmann, tel. 0485–568053, e-mail noud@avsportingboxmeer.nl.

De Boxmeerse Ondernemers Club (BOC), die nauw betrokken is bij de organisatie van dit evenement, houdt op deze dag opnieuw een Koopzondag waarbij alle winkels geopend zijn.
advertentie