Deel dit artikel ‹ Terug

Veiling: Kunst, antiek, curiosa en oud serviesgoed

Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015


De tijd vliegt en voor we het weten is het 1 maart 2015. Die dag organiseert Veilinghuis Boxmeer weer een veiling met kunst en antiek, curiosa en veel oud serviesgoed voor verzamelaars.

We prijzen ons gelukkig dat we wederom twee werken van Kees Bastiaans mogen veilen, waarvan er een samen gaat met een interessant boek over het oeuvre van de kunstenaar. Onder de inbrengers schaart zich ook Marion Baars uit Zwolle, bekend van haar schilderijen van geabstraheerde landschappen, maar ook van non figuratief/abstract werk. Trudi van Zomeren, de kunstenares die werkte met lakverf op mdf, is wederom van de partij. Daarnaast werk van andere bekende en minder bekende kunstenaars.
Van het antiek dat ter veiling wordt aangeboden, springt in het oog een schitterende kast en een reiskist, bekleed met jute. Een Friese stoeltjesklok uit ca. 1800 en een koperen stoof, gevat in een houten omlijsting.

Veilinghuis Boxmeer streeft er naar voor iedere beurs toegankelijk te zijn. Vandaar ook het aanbod van divers curiosa.
Op onze website www.veilinghuisboxmeer.nl kunt u alle kavels op uw gemak bekijken. Vanzelfsprekend houden we, voorafgaand aan de veiling op 1 maart a.s. weer twee kijkdagen.

Meer en uitgebreider informatie daarover vindt u op de site www.veilinghuisboxmeer.nl onder het kopje 'agenda'.
Noteert u in ieder geval in uw agenda vast de veilingdatum, 1 maart 2015. De veiling wordt gehouden in de theaterzaal van De Weijer in Boxmeer en vangt aan om13.00 uur.

Bent u onverhoopt verhinderd de veiling te bezoeken?
Ook het uitbrengen van een schriftelijk bod behoort tot de mogelijkheden. Zie daarvoor onder het blokje 'info' op de website en download daar het bedoelde formulier.
Wij wensen u alvast veel kijkplezier en hopen u op 1 maart a.s. bij de veiling te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Veilinghuis Boxmeer
Nellie Smits & Michel Baudoin