Deel dit artikel ‹ Terug

Filmcafé Grave: Filmprogramma week 5 en 6; 2015

Geplaatst op: maandag 26 januari 2015


Datum en tijd: Dinsdag 27 en woensdag 28 januari, 20.15 uur
Locatie: Palazzo Theater, Maasstraat 12, 5361 GG Grave
Titel: UNDER THE SKIN

Samenvatting: Een mysterieuze vrouw doorkruist Schotland en klampt vanuit haar bestelwagen toevallige passanten aan. Ze verleidt ze en lokt ze in de val. Steeds opnieuw strikt ze haar mannelijke prooien met haar seksualiteit. Wat is haar verhaal?

Verhaal: In Under the Skin zien we Scarlett Johansson zoals we haar nog nooit hebben gezien! Laura is een mysterieuze jonge vrouw die mannen aanspreekt en hen verleidt met haar mee te gaan. Als de mannen bij haar thuiskomen, stappen ze een onbekende wereld in en wat volgt tart iedere verbeelding….Een verbijsterend angstaanjagende film.

J. Glazer / VS, ENG / 2014 / science fiction / 108 min.

Datum en tijd: Dinsdag 3 en woensdag 4 februari, 20.15 uur
Locatie: Palazzo Theater, Maasstraat 12, 5361 GG Grave
Titel: PRIDE

Samenvatting: Een buitengewoon verhaal over twee totaal verschillende gemeenschappen die zich verenigen voor een gezamenlijk doel.

Verhaal: Het is zomer 1984. Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele en lesbische activisten geld op te halen om de families van de stakende mijnwerkers te ondersteunen. Maar ze stuiten op een probleem: de bond lijkt gegeneerd hun steun te ontvangen. De actievoerders laten zich echter niet uit het veld slaan. Ze besluiten de bond te negeren en de mijnwerkers direct te benaderen. Ze ontdekken een mijnwerkersdorp in de binnenlanden van Wales en trekken er op uit in een klein busje om hun donatie persoonlijk te overhandigen.

N. Warchus / ENG / 2014 / drama, komedie / 120 min

www.filmcafegrave.nl
www.facebook.com/filmcafe.grave
www.twitter.com/filmcafegrave

Thuisbasis Filmcafé Grave
Palazzo Theater, Maasstraat 12, Grave