Deel dit artikel ‹ Terug

Open Dagen Art Home & living LIVE

Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015


Art, Home and Living LIVE Re-fresh, re-cyclen, re-create, re-think, re-use(d)... een aantal woorden van deze tijd. Gevonden, geliefd, geverfd...gered! De gedachte achter de Art, Home and Living LIVE dagen.

Iedere eerste weekend van de maand organiseer ik deze samen met Treasure Catcher Helga Thijssen. Mijn inspiratiehuis / huiskamergalerie aan de Heijenseweg 61 is dan geopend voor publiek en staat garant voor inspiratie, veel inspiratie op het gebied van gerestylde meubels, kleur, vintage vondsten, kunst en Annie Sloan Krijtverf .

Eerst even Helga voorstellen!
Helga heeft oog voor wat mooi is. Mooi qua materiaal, qua vorm of kleur. Tijdloos en te mooi om niet meer gezien te worden. Ook zij zorgt ervoor dat gebruikte materialen weer mogen pronken en stralen. Ik door middel van de inspirerende verftechnieken met de Annie Sloan krijtverf, waarmee meubeltjes een totaal nieuwe uitstraling krijgen. Helga door als treasure catcher te duiken in de wereld van secondhandstores, vintagefairs, marktjes en kringloopwinkels. Met haar liefde voor mooie spullen en haar oog voor treasures weet ze een mooie mix van producten samen te stellen. Een mix van vintage vondsten, kleding, schoenen, tassen en accessoires welke voortaan iedere Art, Home and Living LIVE te bewonderen zijn. Uiteraard wisselt de collectie continu; er zijn dus altijd nieuwe items te vinden in de ' schatkist.

NIEUW Tijdens de Art Home & Living LIVE dagen...
Huur je eigen werkplek ! Steeds meer mensen ontdekken de waarde van oud en 'aan de kant gezet'. Waarom een meubelstuk weg doen als het met een totaal nieuwe uitstraling weer jaren mee kan? Tijdens de LIVE- dagen (ieder eerste weekend v/d maand) kun je naast het opdoen van inspiratie ook zelf aan de slag. Je huurt een werkplek voor het door jou aantal gewenste uren. (Wij nemen je mee in de wereld van Annie Sloan Krijtverf en leren je diverse bijzondere technieken, zoals sjabloneren, decoupage, transfers en meer. Niet alleen meubels kun je restylen ook je oubollige keuken kan een nieuwe look krijgen. Neem je panelen mee en verf ze onder begeleiding. In één weekend heb je een nieuwe keuken met een authentieke, rustieke uitstraling, een gladde elegante afwerking of een moderne look. En dat zonder het verwijderen van oude vernislagen, schuren of aanbrengen van grondverf of primer.

De gehele dag kun je gratis koffie en thee nuttigen in onze koffiehoek. Vergeet niet je eigen lunchpakketje mee te nemen, want het is verslavend!! Het huren van een werkplek kost € 20 per uur (inclusief krijtverf, wax, lak en materialen) Reserveer een werkplek via mail of telefoon 06 - 33057628.

Meer info over data zie website www.arthomeandliving.nl

06/02/2015
Van 10 uur tot 20 uur
Heijenseweg 61 te Gennep