Deel dit artikel ‹ Terug

Natte Fifties- en Sixtiesday in Mill

Geplaatst op: maandag 13 juli 2009


Op zondag 12 juli werd voor de derde achtereenvolgende keer in Mill de Fifties- en Sixtiesday gehouden. Helaas zorgde het slechte weer voor minder standhouders op de thema- en rommelmarkt, voor minder oldtimers en mogelijk bleven er ook potentiële bezoekers voor thuis. Maar gelukkig deden velen dat ook niet. Daarom kan de organisatie ondanks het tegenvallende weer tevreden terugkijken op de Fifties en Sixtiesday 2009.

Café de Geminte, Eten en Zo, Kwalitaria de Frietkraam, café Royal en grandcafé ’t Centrum organiseerden samen met Mosstime op zondag 12 juli de derde Fifties- en Sixtiesday. In het Millse centrum was naast een themamarkt, muziek en oldtimers dit jaar ook een rommelmarkt te vinden. Deze laatste werd georganiseerd door muziekvereniging St Willibrord.
De vele regenbuien van die dag konden voor velen de pret niet bederven. Er was voor iedereen dan ook wel wat te vinden. Of men nu wilde kopen of alleen kijken, wilde swingen of alleen luisteren, wat wilde eten of drinken of alles weten over oldtimers, het kon allemaal tijdens de Fifties- en Sixtiesday in Mill. Er waren optredens van de Eightball Boppers, Alan Gascoigne, Dice Rebels, Rhinestone Brothers en At’s crazyrecordhop.

Een aantal sfeerfoto’s van deze derde Fifties- en Sixtiesday in Mill is te vinden op www.fiftiesday.nl en www.sixtiesday.nl.
advertentie