Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan Benefiets Indoor Marathon in Mill en steun het goede doel!

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015


Op donderdagavond 29 januari 2015 is het in de evenementenhal van Fitland XL Mill weer zover. Dan kan weer iedereen deelnemen aan de Benefietsavond onder auspiciën van de Stichting “Samen voor AD6”. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren en daarmee 3 goede doelen steunen. Dat zijn: Alpe ‘d Huzes van het Koningin Willhelmina Fonds in de strijd tegen kanker. Tevens gaat van de totale opbrengst 15% naar de Stamceldonorbank in Nijmegen, Stamceldonorbank RadboudUmc en 15% CWZ-verwendag (ex) vrouwen met borstkanker.

Samen met meer dan 250 anderen kan men van 18.30 uur tot 22.30 uur in blokken van 1 uur spinnen voor het goede doel op muziek met als thema "wielerronden". Hierbij zal Nederland (Amstel Goldrace) het spits afbijten. Elk uur is weer anders, spectaculair, met opzwepende muziek, een lichtshow en onder begeleiding van professionele instructeurs. Inschrijven kan individueel, als vereniging, vriendenclub of bedrijf en voor 1 uur maar uiteraard ook voor meerdere uren.

Inschrijven: 
€ 15,-- voor 1 uur;
€ 20,-- voor 2 uur;
€ 25,-- voor 3 uur;
€ 30,-- voor 4 uur

Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ wordt gevraagd zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen met de sponsorkaart die U ontvangt na Uw inschrijving.

Aanmelden:
Aanmelden voor deelname kan bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill of via www.samenvoorad6.nl. Ook door te mailen naar info@samenvoorad6.nl is aanmelden mogelijk.