Deel dit artikel ‹ Terug

LoveSound komt met speciale luisteravond voor bruidsparen naar Mill!

Geplaatst op: woensdag 7 januari 2015


Bij het plannen van de mooiste dag van je leven komt een heleboel kijken. Locatie, catering, aankleding en niet te vergeten de muzikale noot tijdens deze onvergetelijke dag.

LoveSound organiseert speciaal hiervoor ‘LoveSound in Concert”.

Een avond waar jullie als toekomstig bruidspaar live kunnen proeven van de mogelijkheden die LoveSound te bieden heeft. In een omgeving die past bij de juiste sfeer van een huwelijk, met medewerking van verschillende (lokale) ondernemers.

Op donderdag 22 januari 2015 vindt het eerste concert plaats in het prachtige Landgoed Tongelaar te Mill. Vanaf 20.00 uur zullen zangeressen Mindy Broeren-Martosoedjono, Eefje Polman & Floor Hansen samen met een aantal van hun muzikanten de mogelijkheden van live muziek tijdens uw huwelijk laten zien en horen. Dit onder ’t genot van een drankje en hapje natuurlijk.

Geen trouwplannen, maar wel zin om een avond te genieten van live muziek en entertainment? Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom!

Bestel nu vast uw gratis entreekaarten op: www.love-sound.nl/concertavonden

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:
Mindy | music, media & more, Floor Hansen Music & Eefje Polman Music, Viking Entertainment, JVD Sound, Berends Bloemsierkunsten, InDutch Events, Bijzonder Huwelijk, Keizer Culinair, Juwelier Verlinden, MBrace Films, Wilmers Fotografie.