Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie: Ginie Ruitenbeek bij Kunsthandel Gennep

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015


Beste kunstliefhebber,

Als eerste wensen wij u een gezond en Kunstrijk 2015 toe! Ook dit jaar zijn wij u graag weer van dienst en zullen wij tevens enkele mooie exposities organiseren.

Op zondag 1 februari 2015 gaat de tweede expositie van het nieuwe seizoen van start. Ditmaal zullen de werken van Ginie Ruitenbeek geëxposeerd worden. De expositie loopt tot 3 mei 2015 en is dagelijks te bezoeken tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Ginie Ruitenbeek (1966), geboren in Zwollerkerspel, woont en werkt tegenwoordig in Amsterdam. Ze heeft altijd graag getekend en geschilderd, en is afgestudeerd aan de Wackers Academie te Amsterdam.
“In mijn eerste stillevens waren de onderwerpen op ware grootte afgebeeld. Na verloop van tijd ben ik gaan experimenteren met het “opblazen” van de onderwerpen. Daardoor ontstaat soms een vervreemdend effect en gaat het niet alleen meer om de compositie en het onderwerp, maar gaat het ook over vorm, restvorm en kleur. Het schilderen van stillevens wissel ik graag af met het schilderen van landschappen. Ook maak ik graag industriële landschappen”.

Inmiddels heeft het werk van Ginie Ruitenbeek op meerdere kunstbeurzen en in galeries gehangen. Ook in het buitenland.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om ook de werken van onze andere kunstenaars te bezichtigen waaronder Peter Diem, Herman Brood, Peter Hermans, Deborah Holowka, Manne Mannes, Erlinde Ufkes  Stephanus, Cornelis Schouten, Elsbeth Roest en Ans en Ton Rijkers! U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandel-gennep.nl want daar krijgt u ook nog het werk te zien van Karel Appel, Corneille, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Clemens Briels, Robert Keller, Paul Kok, Bert Maurits, Paul Megens, Raymond van den Berg, Lizan van Dijk, Almie Willems, Saskia Spitz, Herma Ardesch, Jocke
Overwater, Thea Vos, Eric Simons, Marina Kulik, Robusier e.a.!