Deel dit artikel ‹ Terug

Donderdag 8 januari dansmiddag in café Royal Mill

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015


Komende donderdag 8 januari is het weer tijd voor de maandelijkse dansmiddag in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. De muzikale omlijsting hiervan is om beurten in handen van Leo Josemanders en Jos Driessen. Iedereen is hier welkom om tussen 14.00 uur en 17.00 uur gezellig te dansen, buurten en van de live muziek te genieten. De toegang bedraagt 4,00 euro.

“Om beurten verzorgen wij nu alweer 2 jaar met veel plezier de Dansmiddagen,” vertelt Leo Josemanders. “Dit doen we op elke eerste
Donderdagmiddag van de maand. We kunnen elke keer een vaste groep dansliefhebbers verwelkomen. Maar het zou nog mooier en gezelliger zijn als de groep nog wat groter zou zijn. We merken dat wanneer men een keer geweest is, dat men dan terug blijft keren. Dus vandaar dat we graag iedereen uitnodigen voor deze dansmiddagen.”

Jos vult aan: “En deze middagen zijn niet alleen om te dansen, het is ook leuk om er eens uit te zijn en andere mensen te ontmoeten. Soms horen we dat men niet komt omdat men alleen is. Dat is op onze dansmiddagen geen probleem. Er komen regelmatig meerdere alleenstaanden die elkaar dan gezelschap houden. Vaker dan eens ontstaan zo leuke vriendschappen.” Deze dansmiddagen zijn voor veel bezoekers een uitje waar men telkens naar toe leeft. “Daarom gaan we er ook mee door in 2015. We hopen zo bij te dragen aan een mooie extra activiteit voor iedereen.”

Tijdens deze dansmiddagen worden de meest uiteenlopende dansen gespeeld. Zowel Leo als Jos hebben een ruime ervaring en kunnen aan alle wensen voldoen. Of het nu gaat om een foxtrot, tango, wals of wat dan ook, voor hen geen probleem. Leo: “Regelmatig wordt er ook een Line Dance gespeeld en natuurlijk ook gedanst. Er is genoeg ruimte voor dit soort dansen. Daarnaast ligt er een prima dansvloer in de zaal van café Royal, dus alle ingrediënten voor een gezellige dansmiddag zijn aanwezig.” Belangrijk te weten is ook dat de muziek niet erg hard gaat, maar op een niveau staat dat je ook elkaar nog goed kunt verstaan om gezellig te buurten.

De eerste dansmiddag van dit jaar is dus donderdag 8 januari. Daarna elke eerste donderdag van de maand, telkens van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Noteer in uw agenda:
Donderdag 5 februari
Donderdag 5 maart
Donderdag 2 april
Donderdag 7 mei

Meer weten? Neem dan contact op met Ineke en Broer van Thiel van café Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 in Mill via tel. 0485-452417. www.caferoyalmill.nl