Deel dit artikel ‹ Terug

Familiefilm Finn's kerst aanstaande dinsdag 30 december in Filmhuis Mill

Geplaatst op: maandag 29 december 2014


Dinsdagmiddag 30 december staat er om 15.30 uur een film voor het gehele gezin op de agenda van Filmhuis Mill. Dan draait er namelijk Finn’s kerst. De zaal is in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat vanaf 14.30 uur open. Kaartjes kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Deze zijn te reserveren via filmhuis@myllesweerd.nl en zijn ook af te halen bij de balie van Myllesweerd.

Finn’s kerst
Finn is een spannende en ontroerende Kerstfilm voor de hele familie. De negenjarige Finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend Erik zit hij op voetbal. Finn wil graag muziek maken, maar zijn vader wil liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten.  Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die de sterren van de hemel speelt op een viool. Terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn voortaan stiekem naar de boerderij om te oefenen. Zijn beste vriend Erik verklaart hem voor gek.  Is Finn dan de enige die ziet hoe betoverend muziek kan zijn? Of is er iets anders aan de hand?

Maar noteer ook alvast de films die in januari en februari te zien zijn:
Matineebios: vrijdag 2 januari 2015 14.00 uur The Grand Budapest Hotel
Filmhuis: woensdag 21 januari 2015 20.00 uur Bon Dieu
Matineebios: vrijdag 6 februari 2015 14.00 uur Elle S’en Va
Filmhuis: woensdag 18 februari 2015 20.00 uur Dorsvloer vol Confetti

Meer weten over de film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ze op Twitter en bekijk www.myllesweerd.nl