Deel dit artikel ‹ Terug

Familie Nas wint overnachting in vliegtuig Fitland in Mill

Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2009


Overnachten in vliegtuig na winnen ballonnenwedstrijd

Op tweede paasdag werd bij party en evenementencentrum Fitland in Mill een voormalig Marinevliegtuig op een trappenhuis geplaatst. Toeschouwers kon hierbij ballonnen kopen waarvan de opbrengst (1000 euro) naar KiKa ging. Degene wiens ballon het verste weg kwam kreeg een overnachting in het tot hotelsuites en vergaderruimte omgebouwde vliegtuig.

Op zondagmiddag 21 juni werd deze prijs overhandigd aan meneer en mevrouw Nas uit Escharen. Hun ballon kwam in Hoogstede Duitsland terecht. Maar niet alleen voor degene die de ballon had opgelaten was er een overnachting, ook voor de vinder van de ballon is deze prijs beschikbaar. Jörg Lamam uit Hoogstede in Duitsland zal dus binnenkort samen met een partner kunnen overnachten in het luxe vliegtuig compleet met airco, jacuzzi, DVD en uiteraard een heerlijk ontbijt.

De hotelsuites en vergaderruimte in het vliegtuig maken deel uit van Hampshire hotel Dormylle, restaurant Des Werelds en party en evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Kijk voor meer informatie op www.fitland.nl.