Deel dit artikel ‹ Terug

Steakhuys Leuke Broeders vertegenwoordigt regio in Hallo Holland (RTL 4)

Geplaatst op: donderdag 18 december 2014


Restaurant ‘Steakhuys Leuke Broeders’ in Overloon is benaderd door RTL 4 om deel te nemen aan het televisieprogramma Hallo Holland. In het RTL 4-programma gaat elke week één gezin op bezoek in een mooi en interessant stukje Nederland. Ze bezoeken de mooiste plekken en bezienswaardigheden van die regio.

Dat deze regio veel te bieden heeft is wel bekend. Het in februari 2012 geopende Steakhuys Leuke Broeders is een bijzondere toevoeging hieraan. Het restaurant heeft een unieke aankleding. Alles, zowel binnen als buiten, is in stijl van het ruige Wilde Westen. De ongedwongen sfeer, heerlijk Bourgondisch eten en regelmatig live muziek, hebben geresulteerd in een bijzondere combinatie van Brabantse gezelligheid en het ruige Wilde Westen. Het is een plek waar gasten komen om te genieten.
 

Aanstaande zaterdagavond (20 december) zal de cameraploeg van RTL een kort filmpje opnemen van het Brabantse Steakhuys. Hallo Holland wordt iedere week twee keer uitgezonden. De uitzending waarin o.a. Steakhuys Leuke Broeders de regio mag vertegenwoordigen zal worden uitgezonden op 31 december 2014 om 13:30 en 1 januari 2015 om 14:30.

Bekijk de etalage van Leuke Broeders of bezoek de website.