Deel dit artikel ‹ Terug

Ouderwetse gezelligheid bij De Witte Brug

Geplaatst op: vrijdag 19 juni 2009


Ouderwetse gezelligheid, heerlijk buiten, lekker neuzen in andermans spulletjes op zoek naar een koopje en genietend op een terrasje mensen kijken zijn de ingrediënten van de grootste rommelmarkt in de regio.

De Carbootsale Boxmeer is als vanouds bij De Witte Brug en ook deze keer beloofd het weer een gezellige drukte te worden. De voorjaarsschoonmaak is achter de rug en de overtollige spulletjes staan klaar om een tweede leven te krijgen. Op 28 juni staan vele weer leuke cent te verdienen aan die spullen. In lange rijen worden op het grote veld neergezet waardoor er echte winkelstraten ontstaan. Zo veel verschillende spullen in zo’n grote aantallen vind je alleen op de Carbootsale Boxmeer.

9.00uur, de poort gaat open voor het al wachtende publiek. De koopjesjagers voorop in de hoop hun naald uit de hooiberg te vinden. Daarachter de mensen die werkelijk van heinde en verre komen voor een gezellige markt en tussentijds een heerlijk kopje koffie nemen en de andere bezoekers gaan bewonderen van het op de sale gelegen terras. Om 15.00uur verlaat iedereen de sale weer. De standhouders hebben een heerlijk dagje buiten gehad, leuk gehandeld en toch een mooie cent verdiend en de bezoekers tevreden over hun gescoorde koopje.

Al met al een bezoekje waard. De Carbootsale Boxmeer wordt altijd gehouden op het grote buitenterrein van restaurant De Witte Brug, St Anthonisweg 63 te Boxmeer. Slechts 300 meter vanaf afslag 6 op de A73.
De toegang is € 1,20 en kinderen t/m twaalf jaar zijn gratis. Parkeren is eveneens gratis.
Openingstijden publiek 9.00uur tot 15.00uur.

De Carbootsale Boxmeer wordt georganiseerd in samenwerking met Volleybal vereniging RVB Switch.
advertentie