Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee of kom kijken bij: Unox Nieuwjaarsduik 2015 in de Kuilen

Geplaatst op: donderdag 11 december 2014


Begin het nieuwe jaar fris en monter en doe mee aan de Unox Nieuwjaarsduik op 1 januari 2015. Dit om klokslag 14.00 uur in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Natuurlijk is ook publiek van harte welkom. Dit natuurgebied heeft de perfecte ambiance om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Gratis deelname en toegang!

Stichting Activiteiten Mill organiseert op donderdag 1 januari 2015 opnieuw de traditionele Nieuwjaarsduik. Dit gebeurt voor het 17e achtereenvolgende jaar in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Sinds enkele jaren heeft deze duik steun van Unox en werd het dus een Unox Nieuwjaarsduik. Dit geeft nog meer sfeer aan de toch al ieder jaar gezellige en druk bezochte Nieuwjaarsduik.

Deelname aan deze Nieuwjaarsduik is gratis en voor iedere duiker is er tevens een Unox muts, Unox oorkonde en Festa Nieuwjaarsduik certificaat van deelname. Voor veiligheid in en rond het water tijdens de Unox Nieuwjaarsduik zorgen de ervaren duikers van de Seadevils en reddingsbrigade Erica. Maar ook is er EHBO aanwezig in de personen van Harrie en Bea Cillesen van HaBe Opleidingen uit Wilbertoord.

Zoals gebruikelijk is er voor zowel deelnemers en toeschouwers (zolang de voorraad strekt) gratis Unox erwtensoep, gratis glühwein en zijn er gratis oliebollen. Deze laatste worden u aangeboden door de gebroeders Regter. Daarnaast zijn er nog diverse andere consumptieve producten die dag verkrijgbaar in het strandpaviljoen aan het strand van de Kuilen. Voldoende redenen dus om ook mee te doen aan deze Unox Nieuwjaarsduik op 1 januari 2015 om 14.00 uur en om in ieder geval te komen kijken! www.uitinmill.nl