Deel dit artikel ‹ Terug

Muziek en standhouders nog welkom op Kerstbeleving in Mill

Geplaatst op: donderdag 11 december 2014


Zaterdag 20 en zondag 21 december Kerstbeleving bij de Nieuwenhof Mill

Ook dit jaar organiseert belevingsboerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg in Mill weer een Kerstbeleving. Deze is gratis toegankelijk van 11.00 uur tot 17.00 uur. Mochten er nog muzikanten zijn die tijdens deze Kerstbeleving een muzikale bijdrage willen leveren? Neem dan contact op met de Nieuwenhof. Ook standhouders die wat doen op het gebied van lichamelijk of geestelijk welzijn en kunstenaars kunnen gratis een kraampje reserveren op deze Kerstbeleving.

Er komt tijdens deze 2 dagen Kerstbeleving in de sfeervolle stal een verlicht treintje te rijden op ongeveer 3 meter boven de grond. Uiteraard zal er een sfeervol terras worden gemaakt in de stal met 4 soorten lekkere Belgische chocolademelk en specialiteiten, lekkere huisgebakken taart en de versgemalen bio en fairtrade koffie, ook cafeïne vrij. Daarnaast zijn er 27 soorten verse schepthee. Verder kunnen kinderen bolletjes cake op een stokje versieren met minimarshmallows en marsepein tot kleine eetbare schaapjes.

Belevingsboerderij de Nieuwenhof is te vinden aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill. U kunt zich als muzikant, kunstenaar en of standhouder aanmelden door een mailtje te sturen naar Marianne van Heijningen via info@groepsaccommodatiedenieuwenhof.nl of te bellen met tel. 0636140330.