Deel dit artikel ‹ Terug

Gennepse fotografe Imke Panhuijzen eerste naam Hidden Treasures Festival

Geplaatst op: woensdag 10 december 2014


In de verborgen kloosterkamers organiseert Roepaen Podium twee keer per jaar het talentontwikkelingsfestival Hidden Treasures.

Het festival is een ontdekkingstocht door het klooster, de verborgen kamers gaan open en Roepaen laat het publiek kennismaken met jonge muzikanten en kunstenaars. In huiskamersferen kun je genieten van kleinschalige optredens en exposities.

Modefotografe Imke Panhuijzen (Gennep) is de eerste naam die Roepaen Podium kan verklappen voor Hidden Treasures Festival. In haar werk gebruikt fotografe Imke Panhuijzen mode als een ontsnapping aan de werkelijkheid.Ontwerpen van jonge designers inspireren haar en geven haar de gelegenheid een eigen wereld te verbeelden. Zij raakt gefascineerd door een ontwerp, waar zij vervolgens haar artdirection op los laat. Ze verbindt de designs met een zorgvuldig uitgekozen setting en styling, met oog voor elk detail. Doordat haar verbeelding samensmelt met het verhaal achter het design, ontstaat een tweede laag, een extra dimensie. “Mode gaat vaak over schoonheid en beauty aan de buitenkant. Ik voeg daar graag mijn innerlijke belevingen aan toe zoals kwetsbaarheid en sensitiviteit. Als een verbeelding van mezelf,” aldus Panhuijzen.

Hidden Treasures Festival is op 19 april 2015, een ticket kost in de voorverkoop € 10 en koop je via www.roepaen.com