Deel dit artikel ‹ Terug

Parkfeest Mill op zoek naar dweilorkesten

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2009


Doe mee aan Sound of joeks 23 augustus 2009

Feest- en Showorkest Toeternietoe uit Mill organiseert op zaterdag 22 en zondag 23 augustus opnieuw het Parkfeest. De zaterdag staat in het teken van een kamelen- en ezelrace, eetkraampjes en live muziek. De zondag is al jaren gereserveerd voor het dweilorkestenfestival de Sound of joeks. Hiervoor is Toeternietoe nog op zoek naar orkesten.

De organisatie voor het Parkfeest 2009 is in volle gang. Toeternietoe heeft het programma al voor een groot gedeelte rond. Kamelen en ezels zijn geregeld voor de race op zaterdag 22 augustus vanaf 17.00 uur, eetkraampjes hebben ingeschreven en staan zowel zaterdag als zondag in het park en de formatie Clear out zal op zaterdagavond de muziek verzorgen. Ook zijn er voor kinderen springkussens geregeld en zijn er op zondagmiddag diverse interactieve demonstraties van Millse sportclubs.

Voor het dweilorkestenfestival de Sound of joeks op zondagmiddag 23 augustus is Toeternietoe nog op zoek naar dweilorkesten. Belangstelling om op te treden tijdens dit gratis toegankelijke festival met jaarlijks ruim 1000 bezoekers? Laat het dan aan Toeternietoe weten. De Sound of joeks duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur. Neem voor meer informatie of het aanmelden contact op met Jeroen vd Heuvel tel. 06-20057384 of mail naar info@parkfeestmill.nl. Uiteraard is ook op >www.parkfeestmill.nl meer te vinden over de vorige edities van het Parkfeest.
advertentie