Deel dit artikel ‹ Terug

Komend weekend weer gezellige Winterfair in Fitland XL Mill

Geplaatst op: maandag 8 december 2014


Komend weekend, zaterdag 13 en zondag 14 december is er opnieuw de jaarlijkse Winterfair in party- en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Deze is zaterdag de 13e geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur en zondag 14 december van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Modeshows
Marianne van Hal van Buitengewoon Kado is een van de organisatoren van de Winterfair die al diverse jaren in Fitland XL gehouden wordt. "Maar dit jaar is het toch weer anders dan voorgaande jaren," vertelt Marianne. "Dit jaar kan men nog meer zien en meer doen. Zowel voor jong als oud is er het één en ander te beleven." Zo is er op zaterdagavond een modeshow en deze is op zondag nog 2 keer te zien. "Diverse bedrijven zijn bij deze modeshow vertegenwoordigd zoals de schettering met onder andere kleding, Buitengewoon Kado met sieraden en tassen, Shayèn lingerie, Paul van den dries met brillen, Annemieke Roefs hairstyling, Mylene make-up, Marwie bruidsmode, Marian Body decoratie, Zonneberg schoenen en Ixies damesmode."

Stands en entertainment
De meeste bedrijven die aan deze modeshow deelnemen, staan ook met een standje op de Winterfair. Marianne: "Maar er is nog veel meer te zien. Van bierbrouwers tot tatoeages en van sieraden tot voeding. Daarnaast worden er ook kerstbomen verkocht, zijn er dansvoorstellingen en zal het Smartlappenkoor ook zorgen voor de muzikale klanken tijdens deze Winterfair. Samen met de kerstbomenwedstrijd en de kerstartikelen zou iedereen helemaal in de sfeer voor kerst moeten komen." Ook voor kinderen is er het nodige te doen. Zo kan men zich laten schminken, zijn er springkussens en kunnen degene met wat lef ook een helijump maken en wandklimmen.

Goed doel
Het goede doel waar tijdens de Winterfair bij stil wordt gestaan is de stichting een glimlach doet wonderen. Marianne: "Dat is een stichting die
zich inzet voor kinderen die ongeneselijk ziek zijn. Deze is opgericht ter nagedachtenis aan Kim Kremers uit Langenboom, die op 17-jarige leeftijd is overleden." Voor deze stichting worden onder andere engeltjes verkocht waarvan de opbrengst naar deze stichting gaat. "Van het geld worden ernstig zieke kinderen en kinderen met een chronische ziekte verrast met een cadeautje. Dat is een echte kerstgedachte en vandaar dat deze stichting ook niet mocht ontbreken op de Winterfair."

De toegang voor deze Winterfair bedraagt 5,00 euro per persoon waarvoor u diverse zaken kunt proeven, aan kunt deelnemen en tevens is er voor alle dames een meer dan leuke attentie. Voor heren is er een bierproeverij, een hapje en kan men deelnemen aan een helijump of een andere activiteit. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen en voor hen is er een activiteitenkaart met wat lekkers.

Nu alvast meer weten?
Neem dan contact op met Marianne van Hal van Buitengewoon Kado Hoogstraat 10 in Mill via tel. 0485-451510.