Deel dit artikel ‹ Terug

Random try-out show 2015 bij Grandcafé 't Lagerhuis Mill

Geplaatst op: maandag 8 december 2014


Zaterdagavond 13 december staat er een speciaal optreden van allround coverband Random op het programma. Dit alles vanaf 21.00 uur in Grandcafé ?t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en de toegang is helemaal gratis. Tijdens deze try-out show maakt u kennis met de nieuwe muzikanten van Random en hun nieuwe geluid en lichtshow. Maar ook hoort u dat de vertrouwde kwaliteit, energie en het enthousiasme is gebleven. Kortom, het belooft een meer dan swingende avond te worden.

Voor de muzikanten van Random zal het zaterdagavond 13 december ook een speciale avond worden. ?Want wat wij gaan doen is een try-out met onze twee nieuwe front mensen Arthur Wils en Janneke Geurts,? vertelt Huub van Dijk, drummer van Random. ?Wij ons repertoire voor 2015 stevig onder handen hebben genomen. Random is niet dusdanig veranderd dat we niet meer herkenbaar zijn maar wij zijn toch zeker wel wat veranderd.? Tevens is Random ook een samenwerking aan gegaan met Euro-PA. ?Zij zullen voortaan voor al onze optredens het licht en geluid verzorgen, ook zij zijn bij de try-out aanwezig voor hun eerste optreden met Random.?

De voorbereidingen voor deze show zijn in volle gang. Huub: ?Al met al zullen wij bij ?t Lagerhuis dus onze nieuwe show voor 2015 gaan presenteren die weliswaar door de loop van het jaar voortdurend aangepast zal worden om te blijven voldoen aan de laatste trends, maar in grove lijnen toch zeker staat zoals hij op de try-out is.? Ze brengen nummers van o.a. Anouk, Guus Meeuwis, Queen, Pink, Linkin Park, Tina Turner, Jan Smit, Robbie Williams en vele anderen.

Random bestaat vanaf nu uit:
Janneke Geurts - zangeres
Arthur Wils ? zanger en entertainer
Tijn van Dijk - gitaar
Tom Zwaans - bas
Wilbert Vergauwen ? toetsen
Huub van Dijk ? drums

Meer weten?
Neem dan een kijkje op www.random-band.nl of kom zaterdagavond 13 december naar Grandcafé ?t Lagerhuis in Mill. www.lagerhuismill.nl