Deel dit artikel ‹ Terug

Winterfair met verkiezing mooiste kerstboom in Mill

Geplaatst op: maandag 1 december 2014


Zaterdag 13 en zondag 14 december is er opnieuw de jaarlijkse Winterfair in party- en evenementencentrum Fitland XL aan de  Hoogveldseweg 1 in Mill. Deze is zaterdag de 13e geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur en zondag 14 december van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang bedraagt 5,00 euro per persoon waarvoor u diverse zaken kunt proeven, aan kunt deelnemen en tevens is er voor alle dames een leuke attentie. Voor heren is er een bierproeverij, een hapje en kan men deelnemen aan een helijump of een andere activiteit. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen en voor hen is er een speciale activiteitenkaart met wat lekkers.

Win met uw kerstboom
Tijdens deze Winterfair is er een verkiezing mooiste en of origineelste kerstboom. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen en kans maken op
schitterende prijzen. Maak, bouw, knutsel of versier een kerstboom van ijzer, hout of klei en lever deze zaterdag 13 december tussen 10.00 uur en 14.00 uur in bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Deze kerstbomen worden tussen alle aanwezige stands geplaatst en het publiek zal als jury fungeren. Voor de eigenaar van de winnende kerstboom is er een overnachting voor 2 personen in het hotel-vliegtuig bij Fitland. Maar er zijn ook diverse andere prijzen te winnen. Ook onder alle juryleden zal een overnachting in het hotel-vliegtuig worden verloot. Deelnemen? Laat dit dan voor maandag 8 december weten bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Dat kan telefonisch via tel. 0485-451510 of via de flyer in de winkel.

Winterfair
Tijdens de Winterfair zijn er tal van stands te vinden met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook zijn er modeshows en komt u helemaal in de sfeer voor kerst 2014. Mocht u er nog een stand in willen richten of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marianne van Hal van Buitengewoon Kado in Mill via tel. 0485-451510.