Deel dit artikel ‹ Terug

Guesthouse de Heide internationaal bekroond

Geplaatst op: dinsdag 18 november 2014


Met grote trots laten wij weten dat Judith en Piet-Hein van het Oeffeltse Guesthouse de Heide door KLM is verkozen tot "Hotel of the Month" in de maand december.

Guesthouse de Heide heeft al vaker diverse mediaandacht gehad vanwege hun bijzondere locatie en de daaraan gekoppelde gastvrijheid. Deze maand staan zij onder andere in het Business Inflight & Members magazine van o.a; British Airways, Swiss Air en de business lounges van KLM en Air France.

U kunt bij hen terecht wanneer u er heerlijk tussenuit wil om eens echt te relaxen en te genieten van elkaar. Met zijn tweetjes of met een grotere groep. Maar ook wanneer u uw zakelijke vergadering of business meeting naar een ander niveau wilt tillen. Uiteraard is dit ook een prachtige plek om een bruiloft of feestje te vieren. Judith, Piet-Hein en hun team doen er alles aan om u een onvergetelijk moment te laten beleven.

Geen wonder dus dat KLM hen heeft verkozen tot 'Hotel of the month!'
Dus, mocht u vliegen in de maand december met een van bovenstaande maatschappijen, vergeet niet te zoeken naar "Hotel of the Month".

Meer weten over Guesthouse de Heide? Kijk hier!